casuneanu

Vedeți voi, cred că Nelu Iordache e distrus, în arestul său de la domiciliu. La fel și Gruia Stoica. Nu știu în ce situație e Cășuneanu, a cărui arest îl aveți în imaginea de mai jos.

Îl și văd pe Nelu Iordache, cum se trezește el dimineața și cere menajerei, trist, o cafea, pentru că simte cum îl apasă duritatea arestului la domiciliu.

După care se aruncă în piscina sa din curtea de 2 hectare a căsuței sale de doar 6000 de metri pătrați și înoată câteva ture de bazin, deși sufletul îi este greu, teribil de greu, din cauză că se simte reprimat, arestat la domiciliu.

Din același motiv, nici nu simte gustul ouălor Benedict de la micul dejun, care îi mai și cad greu la stomac, motiv pentru care e obligat să ia un păhărel de Remy Martin vechi de 80 de ani, în butoi de stejar.

Nici nu se uită la cele două fete care îi fac blowjobul de după dușul de dinainte de prânz. Nu poate, e gol pe dinăuntru, e arestat la domiciliu. Abia se atinge de caviarul din farfurie și aruncă consome-ul direct în capul bucătarului Michelin ce îi pregătește masa.

Tenisul pe propriul teren de tenis, din spatele casei, cu Pescariu, antrenorul său personal, nu mai e ce a fost. Cum să mai ai rever, când tu ești în arest la domiciliu? Cum să mai ai forehand, când tu ești psihic în spatele gratiilor?

Și așa se scurge în continuare ziua, tânjind după libertate, după străzile care se cer sub tălpi, după colbul ce se vrea asfaltat, după cumpărăturile la Kaufland. Sufletul său strigă mut DE CE NU AM DREPTUL SĂ MĂNÂNC UN MIC ÎN PARCARE LA KAUFLAND? SUNT UN ANIMAL?

Prin urmare da, e normal ca toate aceste zbateri, acest zbucium, să conteze și, doamne ferește, în cazul unei condamnări, aceste zile de tortură să fie echivalate cu zilele de penitenciar.

Pentru că și la penitenciar se mănâncă pâine uscată, așa cum mănâncă Nelu.
Pune caviarul pe un colț uscat, ușor prăjit și înghite cu noduri.

art. 399 al.9 Cod procedură penală prevede: „Durata măsurii arestului la domiciliu se deduce din pedeapsa aplicată prin echivalarea unei zile de arest preventiv la domiciliu cu o zi din pedeapsă”.

casuneanu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.