elodia_cioaca

Astfel, se majorează de la 100.000 de euro la 150.000 de euro despăgubirile pentru Emilia Ghinescu şi de la 50.000 de euro la 100.000 de euro despăgubirile pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele Elodiei.

Totodată, se majorează despăgubirile reprezentând daune morale pentru Patrick-Matei Cioacă, fiul poliţistului şi al avocatei, de la 100.000 de euro la 130.000 de euro, stabilindu-se ca prestaţia periodică lunară acordată acestuia să fie achitată de Cioacă până la împlinirea de către copil a vârstei majoratului, iar după această dată până la finalizarea studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 de ani.

Mă întreb eu, în sinele meu simplu și delicat.
Când instanța a stabilit că Cioacă va stabili că trebuie să plătească despăgubirile astea cu multe zerouri, în timp ce Cioacă e la închisoare pentru 15 ani, s-a gândit și că e o sentință dată în glumă?

Adică, e clar probabil pentru toată lumea că ăla nu are de unde să plătească, nu are bunuri executabile (și oricum, trebuie o altă sentință pentru a aduce un executor judecătoresc care să îi pună poprire pe bunuri), nu are nimic și, ce e mai important, va savura viața dindărătul barelor pentru o perioadă de minim 10 ani, când va avea dreptul la eliberare condiționată pentru bună purtare.

Deci nu o să îi pese de nimic, oricum bunurile sale vor intra în posesia fiului său și probabil nu are nimic împotrivă ca asta să se întâmple, deci despre ce vorbim aici?

Pentru cei care se bucură gen Ahaha, o să aibă anusul arșice în pârnaie, vă informez că polițiștii, magistrații și politicienii sunt protejați de restul pușcăriașilor, deci stau separat și nu au treabă cu nimeni. Ăsta nu e sistemul penal din state.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.