Screen Shot 2014-06-21 at 14.25.26

Urăsc cu patimă orice tip de extremism. Nu suport gândirea retardă, care nu lasă loc de viață nimănui altcuiva, pentru că gândirea respectivă ar fi mai bună.

Sunt ateu/agnostic, dar clipul cu băiatul acela care se pișa pe biserica și credința a 85% din români m-a lăsat rece. Nu poți să fii atât de bătut în cap și totuși, să ceri ca ceilalți, pe care îi înjuri, să te respecte. Ateismul a devenit în românia un hipsterism ca mersul pe bicicletă (btw, vedeți că azi se oprește iarăși circulația, ca să își miroasă bășinile grupul de elitiști mai buni decât noi), cine nu îl practică e prost și merită să moară.

Nu există un post scris prin Social Media, pe orice suprafață, care să nu primească un comentariu în care băsescu/psd sunt de vină pentru orice. Post cu aluzii sexuale la adresa vreunei gagici? Automat și un comentariu gen Lasă, că la cât am supt noi de la guvernanți, poate să sugă și ea. Post despre copii? Nu contează, vine alin ropan să ne explice că oricum femeile sunt curve, românii sunt niște proști și politicienii de căcat.

Sunt probabil cel mai anti băsist onliner din românia. Îl detestam pe băsescu și luptam împotriva sa de când mircea badea își număra chibriturile și îl proslăvea ca primar general. Și totuși, din când în când, apare câte un rupt în cur să îmi spună că de fapt, nu-i așa, sunt un băsist ascuns.

Nu faceți voi un bine omenirii și muriți, ușor și încet, cu un ciorap în gură, să nu vă auzim?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.