Cum ar fi să fii orb? Mâine dimineaţă să te culci şi când te trezeşti, să realizezi că în jurul tău e negru. Negru total, nu ca acela când ai ochii închişi. NEGRU. Să nu ştii ce mănânci decât după miros, să nu ştii cum îţi arată iubita, să nu ştii cum îţi arată copiii. Există un blestem mai mare?

Deci vita asta de ministră a educaţie ţine cu orice preţ să intre în istorie prin prostia infamă de care dă dovadă. Din păcate, prostia ei e însoţită şi de puterea de a o pune în aplicare.

Ştiţi unde erau banii de care avea cu disperare nevoie ministerul învăţământului?
În cărţile speciale pentru nevăzători. Adică acele cărţi scrise în alfabetul Braille, unde alfabetul e înlocuit de un puncte în relief. De aceea a decis că ele trebuie scoase din programul de gratuitate. Să şi le cumpere, dă-i dracului de retarzi.

Sunt 1000 de nevăzători în rromânia. Probabil cărţile alea valorează cât salariul pe o lună al unui îmbuibat din minister.

Mi-e scârbă….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.