La revedere, libertate pe internet, a reușit Ponta și cu restul să o rezolve. Pentru că un popor controlat e un popor supus.

”Orice om care va deţine o cartelă preplătită are la dispoziţie, de la intrarea în vigoare a legii, un an în care poate consuma creditul sau poate să meargă la operator şi să-şi declare datele. Dacă nu, numărul va fi anulat. Legea intră în vigoare, dacă textul va fi adopatat aşa, la 1 ianuarie 2015. Pentru prepay se vor da datele de identificare ale persoanei din cartea de identitate, paşaport sau permis de conducere. Referitor la accesul la internet în reţea wi-fi, se identifică doar persoana. E procedura cunoscută care se aplică şi în Germania: îţi dai numărul de telefon mobil şi primeşti un cod cu care te autentifici”, a spus Oajdea.

El a arătat că deputaţii nu au fost de acord cu reţinerea datelor de trafic, măsură care vine în contradicţie şi cu decizia CEDO, deşi SRI a solicitat şi acest lucru.

SRI a solicitat acest lucru.
Păi nu? Statul e mare, e drept și e bun. Și are servicii de specialitate, care trebuie să ne supravegheze. Dacă nu ai nimic de ascuns, nu ai de ce să îți fie frică.

via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.