Cum să devii bogat în câţiva paşi simpli? Foarte simplu. Te apuci şi scrii o carte, extrem de descriptivă, despre ce ar trebui să facă alţii pentru a se îmbogăţi.

Ce mi-a venit?
Mă uitam azi dimineaţă în bibliotecă, pentru o lectură de budă, că twitterul, distracţia mea favorită în locul respectiv, era mort. Şi mi-au căzut ochii pe 2 cărţi, pe care habar nu am de unde dracu le am. Una e de Donald Trump, ceva cu Bogăţie şi succes iar cealaltă, de un complet necunoscut, Spune da îmbogăţirii rapide.

Aia a lui Trump am citit-o demult, tot în locaţia căcăcioasă. Nişte inepţii şi imbecilităţi, scrise într-un limbaj de copil de grădiniţă, ce mănâncă el, cu cine vorbeşte, cât de mult îi preţuieşte el pe x şi y. Dar, hai să spunem că de la ăla accept sfaturi, că e miliardar, a făst sărac, a revenit iar miliardar şi tot aşa.

Dar pulete ăla care îmi explica cum trebuie să spun eu da îmbogăţirii e un nimeni. Un zero absolut. Un autor obscur de pe net, cu cărţi de genul Cum să uiţi de depresie, Cum să dai din buci în ritm de conga şi tot aşa.

Ştiţi care e problema reală? Că sunt oameni care dau bani pe inepţiile astea, desigur îmbogăţindu-l pe autor. Şi ce e mai rău e că încearcă să pună în aplicare imbecilităţile respective, distrugându-şi în multe cazuri viaţa sau sănătatea.

Bă, vrei să te îmbogăţeşti?
MUNCEŞTE!

Iar prin muncă nu înţeleg să dai cu sapa. Ci să fii cel mai bun în ceea ce faci, să ai curajul să îţi înfrângi barierele, să porneşti pe un drum nebătătorit şi să ai un scop în viaţă.

RESTUL SUNT CĂCATURI.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.