Citeam zilele trecute cum că ABIA ACUM, când a dat ciorba pe foc cu Mircea Băsescu, CSM s-a gândit să îi verifice pe procurorii care i-au dat NUP lui Bercea Mondialu în dosarele penale pe care le avea deschise. Nu, nu doar un dosar, nu două. Nu. 100. O SUTĂ DE DOSARE clasate cu neînceperea urmăririi penale.

Vă dați seama că, în atâția ani, nimeni din justiție nu s-a sesizat că un țigan e absolvit de vină în 100 de cazuri penale? Oare șefii acelor procurori, când puneau rezoluțiile la final de an, se gândeau că Bercea Mondialu e ca nenea ăla care s-a sinucis din cauză că îl tot lovea trăsnetul, în fiecare an? Adică e un om cinstit, căruia îi pun bețe în roate diverși?

Și nu știu dacă vă dați seama că acest caz nu are cum să fie singular. Gândiți-vă în toată țara, câte baragladine și mafioți se ascund în spatele NUP-urilor date de procurori murdari.

Justiție.

monica-macovei

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.