soarta elenelor

Sper că realizați ce s-a întâmplat acum, prin fuziunea PNL cu PDL. Dacă nu ați realizat voi, prinși fiind de vâltoare evenimentelor, vă explic eu.
PDL, partidul cel mai detestat din românia ultimilor ani, motivele nu mai e nevoie să vi le udresc sau să vi le bășesc, tocmai s-a spălat, curățat, apretat și iese pe scenă nou și nepătat.

Pentru că nimeni, niciodată nu ar mai fi adus la putere partidul care a distrus practic românia, împreună cu creatorul său, traian și cu înghițitoarea de… flăcări, udrea. Tot așa cum degeaba au sperat că, prin distanțarea de trăienel și de udrea, vor apărea ca și cum nu ar fi de vină cu nimic, lumea va uita rapid, totul va fi frumos și strălucitor.

Testul electoral a fost extrem de dur și le-a arătat că practic, ca partid, nu mai există și, indiferent de rezultate și de accederea în funcții publice, șobolanii vor părăsi oricum corabia.

Soluția a fost să înghită un PNL slab, un PNL laș, condus de o gâscă precum Crin Antonescu. Probabil în maxim un an, momâia Klaus Johannis va dispărea din fața publicului, iar Vasile Blaga își va reocupa de drept locul de șef al opoziției. În fruntea liberalilor, desigur. Care PDL? PDL nu mai există, tovarăși. Nemernicii ăia…uf, bine că am scăpat de ei.

Tadaam!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.