S-a rezolvat, aveți maraton!
Sambata, 26 iulie, pe la orele 14.30-15, începe maratonul Star Wars, așa cum vi l-ați dorit. Ați fi uimiți să aflați că e destul de dificil să organizezi o proiecție cu public și că nu e suficient să posezi doar DVD-urile. Dacă nu era Crenguța Roșu de la DC Communication, rezolvam nimic.

Prin urmare, cine dorește să participe, să semnalizeze pe mailul noreply at arhiblog punct ro, cu nume, prenume și număr de telefon, sau la mailul din pagina de contact, sau pe PM pe facebook sau…cum vreți voi, dar mă contactați.

După confirmare, veți primi și locul de desfășurare al maratonului, pentru că e un număr limitat de locuri și nu putem veni chiar toți :mrgreen:

Fetele sunt rugate să vină costumate în prințesa Leia (glumesc)(dar puteți veni, să știti), băieții să vină cu săbiile laser, berea, popcornul și ce mai vor să consume. O să avem și noi ceva, Crenguța a zis că face plăcințele, în fine, nu știu exact, eu nu beau, deci ca să fiți siguri că nu muriți pe-acolo, veniți pregătiți.

Cam atât. Dacă iese bine, ne place și ne simțim bine împreună, mai facem și altele.
Dacă nu…
Nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.