poster beautiful romania remix

Zdob si Zdub, Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan.Un spectacol de proiectii multimedia, inspirat de poze trimise de public. Acesta e evenimentul ce se va întâmpla duminica, 27 iulie, in Piata George Enescu din Bucuresti, incepand cu orele 19.00. Accesul este liber, gratuit și moka. Pagina evenimentului este aici.

Nu uitați, e duminică seară, deci aveți timp, după ce veniți de la mare, să faceți un duș scurt, după care să veniți să Zdubii bateți tare.

Pentru eveniment, există o aplicație mobilă gratuită, special pentru deschiderea concertului. Astfel, inainte de momentul in care trupa Zdob si Zdub va urca pe scena, aplicatia va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente si va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa “Zdubii bateti tare”. Chiar pare o idee haioasă, o să fiu acolo și doar ca să văd cum funcționează, măcar. Dacă o descărcați și voi, pentru câteva minute, vom fi cumva…sincronizați.

 

Evenimentul Beautiful Romania Remix, prilejuit de programul global de brand #FIRSTS, promoveaza initiativa internationala “Pitch your first” prin care Vodafone ii incurajeaza pe oamenii din 10 tari, inclusiv Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul tehnologiei. Astfel, romanii care au idei ambitioase si isi doresc sa isi vada visul implinit cu ajutorul Vodafone, se pot inscrie  pe site-ul www.firsts.com, pana pe 15 august. Premiul cel mare va consta in sustinerea materiala pentru realizarea proiectului castigator, precum si in producerea unui film documentar, care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania si pe site-ul www.firsts.com.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.