sauna worldclass

Poate mulți dintre voi au uitat că eu de fapt sunt un ochelarist (gras), pentru că în ultimii 2 ani am purtat numai lentile de contact. DIn păcate, în ultima perioadă am achiziționat o frumoasă blefarită și a trebuit să mi le dau jos, ca să mă pot scărpina în ochi.

Prin urmare, azi am fost la sală, pentru prima dată, cu ochelarii pe nas. Să știți, destul de stânjenitor, dacă nu i-ai mai purtat demult. Ce e mai nasol e că te dezobișnuiești de reflexul de a ști că nu vezi, când nu ai ochelarii pe nas.

Așa că, la final de fitness, jacuzzi, piscină, am intrat în saună. Normal, primul lucru care mi s-a întâmplat a fost că s-a așternut o pojghiță de ceață pe lentilele ochelarilor, de zici că aveam piftie pe ochi. Am dat repede ochelarii jos, după care îmi arunc privirea după nevastă-mea.

Văd o tipă întinsă pe o banchetă, în spate, cam aceeași conformație cu nevastă-mea, tot costum de baie cu dungulițe, prin urmare, o dau elegant, în gura mare și tunător:

– Pfuai, ce bună arătați doamnă, întinsă și fierbinte…

Ea ridică ușor capul de pe banchetă, mă privește, îngaimă un Crezi? șoptit și nu mai zice nimic. Eu, din nou:

– Ia zi, pisicuțo, îți place la saună?

Ea dă iarăși din cap și zice Da, foarte mult. Dar de data asta a avut inspirația să vorbească cu voce tare.

Desigur că nu era nevastă-mea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.