Citind comentariile de aici, mi-am adus aminte de un film, dar să mor dacă îmi aduc aminte numele filmului, în care un tată îl ucide pe violatorul fiicei sale, pentru că justiţia i-a dat drumul tipului bine mersi. După care bineînţeles e arestat şi condamnat. Iar audienţa din film era extrem de ultragiată, cum adică, ăla a luat justiţia în propriile sale mâini?! Nu se poate asta, trebuie să lăsăm justiţia să facă dreptate, să îşi urmeze cursul, etc.

Îţi justifică ţie, ca om, uciderea celui care ţi-a violat fiica, sau ţi-a ucis un membru al familiei? Te încălzeşte cu ceva că ăla, chiar şi pedepsit, va sta câţiva ani la pârnaie, după care va ieşi pentru bună purtare, iar omul drag ţie putrezeşte în pământul rece? Ţi-ar mai păsa de viaţă sau de o eventuală pedeapsă, pentru că e clar, oamenii nu fac infracţiuni de frica pedepsei, nu pentru că ar avea dragă doamne, cine ştie ce spirit civic?

E de gândit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.