2 porci

Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, a declarat în urma unei întrebări despre presupusa lentoare a strângerii de semnături pentru candidatura sa la prezidenţiale din partea PMP: “îmi voi strânge singur semnăturile”. În acelaşi timp, un comunicat de presă din partea CR România anunţă că Diaconescu va susține o conferință de presă în care își va motiva intenția de a demisiona din PMP și va explica decizia de a candida la alegerile prezidențiale ca independent. Anunțul a fost făcut și pe pagina oficială de Facebook a președintelui Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu.

Din nefericire pentru tot ce înseamnă dreaptă în românia, când dumnezeu vrea să piardă pe cineva, îi ia întâi mințile. Iar băsescu nu înțelege că Udrea a fost cartea sa pierzătoare și merge pe ea până la final. Oricum, e de înțeles, deja se intaurează senectutea.

Iar finalul va fi un Ponta câștigător din primul tur.
Pentru că de aia.

Ce e cu adevărat trist este că, la aceste prezidențiale, fiecare dintre noi va avea Iliescul său.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.