oreste

Islamul înseamnă a te supune lui Allah Preaînaltul, a urma Poruncile Sale şi a nu adora pe nimeni altcineva cu excepţia lui Allah, Unicul. Nu există nicio faptă bună cu excepţia lucrurilor pe care Islamul le-a permis şi nicio faptă rea cu excepţia a ceea ce Islamul a interzis. A alege Islamul înseamnă ca fiecare persoană să poată trăi în pace şi siguranţă, în lumina unui sistem care garantează drepturi fiecărei persoane în parte.

De asemenea, Islamul promovează pacea la nivel internaţional, care este stabilită prin relaţiile de prietenie ce se întemeiază pe securitatea, stabilitatea şi bazele Islamului. Mai mult decât atât, societatea musulmană nu se revoltă împotriva celorlalte societăţi, în special în ceea ce priveşte relaţiile cu cei credincioşi din alte societăţi.

Desigur că religia păcii. Pacea unui cimitir garnisit cu capetele celor ce nu înțeleg că adevărul și pacea vin prin sabia islamului.

Poate îl anunță cineva și pe James Foley că vorbim de religia păcii.
Vedeți de ce Oreste avea emisiune împreună cu Badea? Pentru că, dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed.

Adică retardații se atrag.

via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.