bancomat

Problema apare la articolul 19 al OUG 34/2014 care arată că „Se interzice profesioniştilor să perceapă de la consumatori comisioane aferente utilizării unui anumit mijloc de plată care depăşesc costul suportat de profesionist pentru utilizarea unor astfel de modalităţi de plată”. Cu alte cuvinte, comercianţii au dreptul să perceapă comisioane suplimentare cu precizarea că aceste comisioane nu pot depăşi un anumit nivel

Oricum pe online se practică, edomenii afișează prețul fără comisionul de 4% al băncii, dar plătești suma plus banii respectivi.

Era o chestiune de timp până cineva va face transferul acestor comisioane asupra cumpărătorilor, deși, așa cum e logic, ar trebui să fie asupra băncilor, care fac lobby pentru plăți electronice.

Și uite-așa, dacă până acum râdeam de tâmpiții care, în ziua de salariu, fac coadă la bancomat să scoată banii, să plătească cash, vom deveni noi tâmpiții care vom sta la scos cash.

Via Economica

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.