saraci

Hainele și încălțămintea pentru copii, produsele pentru copii în general sunt una din cele mai mari mafii/cartel whatever din lume. Prețurile sunt năucitoare, pentru că părinții sunt, nu-i așa, gogă după copiii lor și vor să le cumpere de toate. Recunosc, și eu sunt gogă, dar eu am slăbiciune cu tablete și telefoane.

Mă uitam zilele trecute, într-un magazin de mare angajament, la produse pentru copii. Niște scoruri de îmi stătea ceasul. Adidășuți, 250 de lei, treninguț, 150 de lei. Pantalonii, rețineți, nu treling cu totul. Tricouașe, 80 de lei minim.

Are you fracking kidding me?
Sunt făcute din aur cu icre negre? Și lasă vânzătorul, ok, e dreptul lui să ceară. Dar tu, ca părinte, de ce dracu i-ai lua copilului tău de 4-5 ani niște adidași de 250 de lei, când ȘTII că nu apucă o lună, maxim 2 și deja îi vor fi mici?

Pentru că, SURPRIZĂ, copiii cresc.
Sunt sigur că printre voi sunt și cumpărători de așa ceva, cu argumentul irefutabil Dar vai, calitatea nu se compară.

Să știți că există produse de calitate, bine făcute și comode, făcute și de alte fime decât Adidas sau Nike. Și copiii se simt foarte bine în ele și chiar nu le pasă dacă adidașii lor sunt din gama Air, cât timp lucesc beculețele din talpă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.