boli psihice
Via animaloo, care se învârte în niște cercuri foarte dubioase.
Când citești, la prima vedere, pare haios. Hihihi, uite, pe asta o urmăresc serviciile cu mijloace extrasenzoriale, ca să citez

spălându-mi creierul, prelucrând raționament și, chiar din rațiune, își scanează corpul cu al meu, folosind sistemul informatic în așa fel încât direct din corpul meu se implantează în raționament și rațiune, direct în corpul respectivilor, punându-mi sănătatea în pericol, vrând să-mi vatăme persoana cu intenție.

Știți care e problema?
Că, dacă te gândești ce implică scrierile doamnei în cauză (sărumâna doamnă, vă rog să nu mă dați în judecată), realizezi că e de plâns. Câți bani sunt cheltuiți de sistemul judiciar, judecători, procurori, personal juridic, totul se pune în mișcare la cererea doamnei cetățean. Care e dilimache.

Nu râdeți, că e serios. Dacă doamna respectivă, care e nebună, CLAR, îmi face reclamație penală pentru că am făcut-o nebună, se constituie obligatoriu dosar de cercetare penală, care se alocă unui procuror ce își va pierde timpul punându-mă să dau declarații, pentru că timpul meu nu îl mai iau în calcul, în loc să facă ceva cu adevărat util societății.

Și ajungem la întrebarea Până când un om bolnav poate fi asimilat unuia sănătos și luat în seamă? Pentru că sunt procese care trenează de ani de zile, cazuri care nu sunt cercetate cum trebuie, pentru că, conform legii, procurorii și judecătorii sunt obligați să se ocupe de asemenea “cazuri”.

Ar fi anormal ca un judecător, după ce contemplează o asemenea operă, să dispună un control psihiatric și, în cazul unui verdict nefavorabil doamnei în cauză, să o decadă puțin din drepturile cetățenești, cum ar fi acela de a putea face reclamații?

Cred că s-ar putea. S-ar putea și dacă ar citi postarea asta:

DLE PRESEDINTE AL AFRICII…DACA AVETI PROBLEME CU PRESEDINTELE BARACK OBAMA …NU MAI IN TARA D-VAIOOATRSA DATI CU INFORMATIA…….DACA OAMNII SUNT BOLNAVI S SUNT FOARTE SLABI NU TREBUIE SA MA FACETI PE MINE…NU AM VINA..AV ROG SA VA RETRAGETI IMEDIAT INFORMATIILE ASUPRA MEA….DLE P BARACK OBAMA NU STIE DECAT SA DE ACAT RUNCE PE UNUL SI ALTUL CE FACE EL RUSIEI SI AFRICII

Găsiți restul aici. M-am tot uitat, poate e cont de trolling. Pare că nu e. Pare frumușică, mi-ar părea tare bine să fie doar trolling…

nebuni

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.