irina-schrotter

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat marţi că Parchetul instanţei supreme evaluează situaţia în cazul lui Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit, şi că va comunica dacă va fi luată o decizie privind o eventuală anchetă pentru o infracţiune.

Dacă Turcescu iese la final și zice că a făcut doar promovare pentru mizeria aia de film despre procurorul Panait, va fi cel mai mare trolling pe care l-a văzut vreodată românia. Și cea mai mare desconsiderare a meseriei de jurnalist, făcută, surpriză, de un așa zis jurnalist.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a spus, marţi, la Curtea de Apel Piteşti, unde a fost dus după ce a contestat decizia de arestare a sa pentru încercarea de a mitui un angajat al Penitenciarului Colibaşi, că este ”arestat politic” şi că România are o ”justiţie proastă”.

Înțelegeți? Țiganul Sandu Anghel, cel care are peste 100 de dosare cu NUP, susține că e arestat politic. Țiganul Sandu Anghel, supranumit Bercea mondialu, da? Bun, am repetat, ca să rețineți. Pentru că:

Dosar cu iz politic. Cel putin asa sustine creatoarea de moda. Irina Schrotter, care a fost chemata alaturi de sotul sau, Zaharia Schrotter, la auieri la DIICOT. Ea a adaugat ca pare a fi o incercare de intimidare, in conditiile in care “are gura mare”, iar acum este o situatie tensionata din punct de vedere politic.

Deci Irinuca Schrotter, vestita dizidentă politic, simte cum politicul vrea să îi astupe gura, inventându-i un dosare de evaziune de 1 milion de euro.

Mi se pare corect. Vă dați seama cum a luptat Irinuca împotriva împilării, creând chiloței care conțin un vădit mesaj politic dizident, Nu deschidem decât investitorilor strategici? Sau sutienașe rebele, Luptăm cu sfârc, cu mare, până la marea eliberare!

Te doare bila…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.