ipad

Într-un moment de oboseală și sătul de fițele camerei de pe Note (da, băi haterilor, pozele ies prost pentru că e camera dusă), mi-am luat iPad mini cu retina display.

Ce să zic, mi-e puțin ciudat să mă întorc la rigoarea iOS și deja mi-am înfrânt de 2 ori dorința de a-i face jailbreak. Se mișcă în schimb repede, fără glitch-uri, app-urile sunt mult mai frumos construite decât pe Android, inclusiv app-ul de facebook are buton care îmi permite să văd most recent posts, nu ca la android, obligatoriu top posts.

Nu știu dacă să fac update la iOS 8.0.2, am citit pe net că 8 nu e chiar cea mai fericită variantă, așa că, momentan, șed lejer și nu fac gălăgie.

Ce mă enervează și m-a enervat dintotdeauna este că nu are buton de back, jos. După atâția ani de android, întotdeauna apăs aiurea pe acolo și mă scoate din papuci.

Și mă mai enervează că magazinele online nu fac poze la husele pe care le comercializează. Niște pete de diferite culori și cam atât. Ce dracu, costă doar 100 de lei, de ce să ne mai obosim?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.