criminal

Procurorii au declansat urmarirea penala in acest caz pentru omor deosebit de grav. Pentru ei este evident ca George Dumitru a intrat intentionat cu masina in celalalt autoturism. Dupa administrarea probelor, anchetatorii vor fi obligati sa decida clasarea cauzei pentru ca suspectul principal e mort. Asta nu impiedica, binenteles, familiile victimelor sa ceara despagubiri in instanta.

Banii ar urma sa fie platiti de familia lui George, pentru ca victimele nu vor fi despagubite de firma care i-a asigurat masina. Asta pentru ca tanarul nu a produs un accident rutier, ci o crima. Ca atare, daca masina a fost folosita ca arma, asigurarea auto obligatorie nu functioneaza. Este una dintre situatiile exceptate de la plata daunelor de catre asigurato

Acum ați înțeles de ce au existat toate cercetările polițiștilor și conta foarte mult încadrarea faptei? Pentru că vorbim de sume cu multe zerouri, în monedă europeană. Ca idee, instanța i-a acordat unei fete care și-a pierdut mâna într-un accident rutier, despăgubiri de 1 milion de euro. Bine, era vorba de CNADR, dar totuși, cam astea sunt sumele.

Iar aici vorbim de 5 oameni uciși.
Practic, nimeni nu va plăti nimic, nici măcar financiar.

Un epilog trist și urât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.