Fiecare generație are genul ei de “șmecheri”, asortați coafurii și modei timpului lor. Îmi aduc aminte cu jenă de momentele când se purtau părul dat pe spate și un vărtej creț lăsat în față, pe frunte. Eventual dat cu gel. Sau cu apă cu zahăr, dacă nu aveai gel.

Totul asortat la o geacă “de colegiu”, eventual trasă direct pe piele, dacă nu, cu maiou cu găurele, să sublinieze musculatura. Bretele roșii la pantaloni și eram gata de mers la școală.

Bine, și acum, după 25 de ani, nu aș vrea să fi fost precum colegii care erau și mai șmecheri, dar cu frezura aceea cu zulufi la spate, la baza gâtului. Sau cei cu cărare pe mijloc și cu jumătate de ureche acoperită de păr. Asortați la pantofi cu ciucurași și geacă de piele. Le ziceam dinamoviști, nu știu de ce. Și acum le zic la fel :mrgrreen: Sau cei tuns scurt, dar cu coamă lungă la spate, eventual pusă pe bigudiuri.

Regii erau cei cu ciocate, fi-r-ar el să fie de Chuck Norris și JC VanDamme. Din păcate, și acum, după atâta timp, tot am un jenesecua spre ciocate și ghete insulated. Asta e, știu, și familia râde de mine, dar nu am ce face.

smecheri de smecheri12

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.