15099526_11

De ce ai avea nevoie ca să îți pornești propria afacere cu 405 lei?
O întrebare simplă, cu răspuns complicat. Nu toți suntem făcuți pentru a avea afaceri, unii dintre noi chiar se simt bine angajați la alții. Pentru ceilalți, însă…

Pentru mine e simplu. Pornind de la două premize. Că sunt un susținător al economiei locale, iar primăria satului unde locuiesc a anunțat că nu ne va deszăpezi strada dacă nu o cedăm gratuit primăriei, mă voi apuca de o afacere de succes. Deszăpezirea mașinilor rămase în troiene.

Iar planul de afaceri e simplu.

1. Lopată de zăpadă – 70 de lei. Am ales un model solid, cu cupa de metal, coadă de mesteacăn și mâner de plastic rezistent, pentru că sunt un tip solid, cu multă forță.

2. Mănuși de iarnă – 30 de lei pentru că, deși sunt un tip solid cu multă forță, de fapt sunt delicat și sensibil ca o gladiolă.

3. Ghete de iarnă – 300 de lei. Îmi vor fi utile la deplasarea haotică prin nămeți și eu oricum am circulația proastă, am nevoie de protecție.

4. Aloe vera – 5 lei. Dacă nu știați, frunza de aloe pusă pe răni face minuni. Și la ce bășici în palme o să am…

Rămâne să fie ninsoare și multe vecine cu mașinile în zăpadă. Much win, awsum.

Nu vă speriați, că vă explic.
După ce am urmărit acest video, am fost întrebat eu ce afacere mi-aș deschide, cu produse cumpărate de pe tocmai.ro. Care tocmai s-a apucat să caute poveștile reale ale utilizatorilor sitului și vor face o serie de filmulețe, pe care le veți găsi pe pagina lor de facebook.

Fiți liniștiți, văru’ veghează pentru tine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.