service-auto1

Am fost, în final, să îmi schimb anvelopele de iarnă. Recunosc, ieri, când am promis că mă duc, nu am avut nici o șansă, am încercat de 2 ori și erau niște cozi de făceai infarct. Azi am găsit, am schimbat, am plecat.

Ce am remarcat la oamenii de la serviceurile auto.
Există un motiv pentru care acești oameni sunt săraci și vor muri săraci. De fapt, probabil, există mai multe, dar cel mai important e că sunt foarte, dar foarte proști.

În tot iureșul acela de la vulcanizări, cu cozi peste cozi, de fiecare dată când găseam o vulcanizare cu doar 2-3 mașini, mă duceam și întrebam cam cât durează până mă pot lua. Știți care e răspunsul majoritar primit?
Nu știu, vedeți și dumneavoastră, dacă vreți, stați, dacă nu, nu stați.

Răspunsul oricărui calic muritor de foame, atunci când știe că azi are banii din care își poate cumpăra vodka zilnică. Nici un fel de interes pentru a satisface un client, nici un fel de interes în a-l fideliza, absolut nimic. O să mă mai întorc vreodată acolo? No uei, hoze.

Prin urmare, am avut răbdare și m-am dus la vulcanizarea la care merg de fiecare dată când am treabă. Unde oamenii vorbesc frumos, unde patronul se ocupă personal de distribuția oamenilor, ca să nu se aștepte prea mult, unde ți se explică ce face și de ce face.

Adevărat, cam scump 260 de lei, cu tot cu îndreptare.
Dar mi-a plăcut și mai merg. Dacă vă interesează, e aici.

vulcanizare

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.