3some

Am doi prieteni căsătoriți, ușor nemulțumiți de monotonia vieții lor sexuale. Că e doar în doi, că parcă de atâția ani ar mai fi nevoie de puțină picanterie, că avem o singură viață. Da, ea spune toate astea. Și își dorea un threesome adevărat, de acela cu încă o femeie.

Întâmplarea a făcut să cunoască, în niște împrejurări atipice, un cuplu oarecum cu același aspirații, aspirații insinuate tot de către doamna cuplului, cu aceleași picanterii, nevoi și restul, doar că doamna dorea un threesome de acela bolnav, de neconceput, cu 2 bărbați.

Și discutând, și devenind mai intimi, au realizat că, cumva, își pot împlini toate visele cu un singur cuplu, fără stres.
Între noi fie vorba, pentru cei ce nu au experimentat ideea de threesome, să știți că nu e chiar așa cum vă imaginați sau cum vedeți la Casa de producție Udrea Brazzers.

Da, ideea e interesantă, uau, ce chestie mișto, dar, când ești pus în fața faptului împlinit, realizezi că nu e chiar atât de simplu. Nu prea știi ce să faci mai întâi, nu știi de cine să te ocupi, dacă te ocupi de una, ce faci cu cealaltă, dar dacă se supără partenera că cine știe ce îi faci celeilalte și ei nu i-ai făcut, o grămadă de dacă, care se terminnă (sic!) nu foarte tumultos.

În fine, revenind.
Stabilesc ăștia de comun acord consumarea faptelor, își calmează emoțiile, se întâlnesc, trag la sorți dacă e cu lumina stinsă sau nu și…trec la fapte.

O să vă scutesc de detalii ale afacerii, pentru că nu interesează pe nimeni ce se întâmplă în dormitorul oamenilor. E suficient să știți că unul din ei a ieșit teribil de nemulțumit din afacere. Și nu, nu pentru că au făcut-o cu lumina stinsă și nimeni nu a remarcat că gura lui poartă mustață.

Supărarea lui a fost pentru că, deși el a făcut sex cu partenera celuilalt, ăla nu s-a atins deloc de nevasta lui. Și nu accepta jignirea

– Adică ce, soția mea e vreo urâtă??
#truefact, my friends.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.