mihai morar e un ciorditor

Să venim acum și cu completare la articolul de ieri despre măgăria făcută de quickmobile. Victor Kapra a primit un grațios email de la Tudor Tiboc, managerul general al Quickmobile. Pe lângă bullshitul obligatoriu, să spicuim o mică parte:

Din pacate, la situatia aceasta s-a ajuns dintr-o comunicare deficitara intre departamentul care a coordonat aceasta actiune, prin care au fost trimise in teste produsele QuickMobile si conducerea companiei. Astfel, colega noastra a solicitat contravaloarea in bani a produselor (sau prin servicii de publicitate), fara a cunoaste ca, la nivelul conducerii QucikMobile, s-au asumat costurile generate de uzura produselor, in urma unei testari in conditii normale.

Ați înțeles? O angajată amărâtă s-a gândit ea să le ceară banii pe produse, cu de la sine putere, când a văzut ce distruse. Ba și mai mult, a cerut acces la datele de trafic ale ziarului Adevărul, ca să decidă, tot ea, la cât se ridică contravaloarea unui eventual barter, dacă nu se plătesc banii. Vă dați seama ce angajat model și cu libertate de mișcare are Quickmobile?

Și, pentru că de ieri se vechiculează că de fapt a fost o problemă cu agenția de comunicare, care nu a înțeles exact despre ce e vorba, o să vă spun că agenția The Spirit, cea care a coordonat de fapt toată această mișculație, este condusă de Matei Tiboc, fratele lui Tudor Tiboc, mai sus menționat.

Sunt convins că cei doi frați au avut o eroare de comunicare și un angajat zelos, care suferă toate consecințele acțiunilor sale.

Nu uitați că vine Black Friday. Când găsiți produse la prețuri bune la quickmobile, să cumpărați repede. Că e nevoie de alte mărturii pe internet despre profesionalismul lor desăvârșit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.