bucatareasa patrizia

Aseară m-am uitat la Masterchef, spre final, prin prisma împrejurărilor, nu că m-ar ucide nevoia de a privi genul acesta de emisiuniu.

Dom’le, în alea 15 minute cât m-am uitat, cu sinceritate vă spun că nu am văzut aroganță mai mare decât la bucătăreasa numită Patrizia, sau Patricia, care o fi numele ei. Deci femeia aici cu site de ceai în ureche mi-a trezit atâta ură, încât mi-am promis ca în viața mea să nu mai beau Santal, căruia îi face ea reclamă.

Ca să nu mai vorbim că era vizibilă din avion ura ei față de clujeanul pe care, până la urmă, l-a dat afară. Un tip foarte mișto, care simțea și el aceeași plăcere când o privea.

Păcat că nu a avut curajul să îi zică Bă bucătăreaso, vezi că nu înțeleg o iotă din ce vorbești, au uitat ăștia să dea drumul la subtitrare.

Patrizia, ești doar o amărâtă de bucătăreasă scoasă la tv. Ești femeia care face haleu în bucătărie. Ești tipa care face omlete dimineața, dacă are gripă subalternul. Ești curățătoare de cartofi, dacă e nevoie. Atât. Nu ești nevasta lui Klaus Iohannis.

Patrizia, dragostea mea poșată…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.