Ieri îmi povestea cineva despre un băiat de la nușce site, ceva cu găzduire-web, pe-acolo, îi lua 300 de lei servicii de mentenanță site, site cu 20 de unici pe săptămână. Doar pentru că îi hosta situl. După care, când nu i-a mai plătit, i-a șters situl și aia a fost.

După care mi-am adus aminte de Cristi. Cristi e ultimul spammer de serviciu. Mi-e lene să îi caut IP-urile, să văd care e agenția care face gunoaiele astea de așa zisă promovare. După care o să ajungă ca spamerul de la dili(sau cum îi zice mizeriei ăleia), să amenințe cu procese dacă nu i se șterg comentariile cu care a spamat, la timpul său, pentru aceeași promovare.

Asta e marea problemă din online. Oamenii noi, care nu cunosc, intră și sunt agățați rapid de gunoaiele astea. Care îi jefuiesc până la os, după care trec la următorul. Logic că omul ăla, după ce a fost ars astfel, nu va mai avea niciodată încredere în internet, social media and shit.

Și după aia vă întrebați de ce sunt revoltat pe social media manageri ca auraș filmotecă sau raluxa chitanță.

dili

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.