chelneri

Decizia Guvernului de reducere a TVA de la 24% la 9% pentru pachetele turistice va ajuta la scăderea cu până la 10% a tarifelor la hotelurile din România și la creșterea numărului de turiști, a apreciat miercuri prim-vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Alin Burcea.

Mi se pare extrem de clar, la fel ca matematica practicată de chelnerii din hotelurile de pe litoral. Dacă impozitul scade cu 15%, există șansa ca prețurile să scadă cu până la 10 la sută.

Așa cum au scăzut și la pâine, de altfel, diferența de preț simțindu-se semnificativ în buzunarele cumpărătorilor, ca să citez o formulă atât de dragă televiziunilor.

Nu știu de ce, dar reducerile astea selective de TVA mie îmi par ca un fel de mărire de venituri pentru cei ce activează în domeniu. Aștept cu interes reducerea TVA-ului la bere, că se poartă campaniile de creștere a averilor domnilor din domeniu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.