idioti

Ca la un semn, parcă toţi turiştii s-au vorbit să plece în acelaşi timp spre case. Şoselele dintre staţiuni au început să se aglomereze la ora prânzului. La ora 13:00, pe drumul dintre Braşov şi Poiana Braşov, şirul de autoturisme măsura aproape şase kilometri. La un moment dat, circulaţia a fost complet blocată.

Voiam să merg să îmi văd siamezul. După care am reușit să citesc presa, printr-un miracol și să realizez că, deși suntem în 2015 și 2014 a rămas demult în urmă, românii sunt la fel de tâmpiți ca și anul trecut.

Nu, serios, dacă mergi la munte în mod regulat, dacă te uiți la televizor, dacă asculți un radio, dacă stai de vorbă cu un amic, ȘTII că la prânz toți proștii din stațiuni eliberează camerele și pleacă. TOȚI. Pentru că se știe, poate de data asta nu o să fie aglomerat. Poate au construit autostrada. Poate în Bușteni nu vor mai fi treceri de pietoni din 10 în 10 metri. Poate cumva…

Sigur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.