Se pare ca pe bloguri se dau cele mai uber-cool premii in cele mai uber-cool campanii.

Sa incep cu premiul. O saptamana la ski in Austria pentru 10 persoane, adica tu si inca 9 prieteni, in valoare de peste 3000 de euro. (Asta ca tot vorbeam de preturile de la Poiana Brasov). E inclusa cazarea si micul dejun, oricum la ditamai gasca probabil se merge in masinile personale. Partea misto e ca e printre singurele premii de concurs care se poate imparti cu toti prietenii buni, de obicei premiile constau in excursii in doi, si cel mai adesea te loveste norocul fix cand esti intre relatii.

Daca am fi arabi, am putea zice ca e un premiu pt tine si tot haremul, insa monogamia specifica europenilor ne limiteaza la cinci cupluri sau maxim trei menaje-au-trois-uri plus o rezerva:)

Iar campania care are premiul de mai sus ca grandprize a fost recunoscuta de refresh.ro ca una din cele mai interesante desfasurate pe bloguri, si a dus mai departe conceptul lansat de Microsoft anul trecut, prin schimbarea temelor de blog in campania “schimba fontul”, implicand si avatarul cu care ne obisnuise finul pe blog, care fin de data asta s-a costumat tematic, in premiile saptamanale ale concursului, si isi anunta de la poalele muntilor din header ca putem participa in continuare la concursu-i din campania-i de pe blogu-i.
Asa ca, daca nu va grabeste nimeni la birou azi, intrati si participati pe skifun.ro.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.