robert negoita proxenet

Proxenetul șef al sectorului 3 este un gunoi. Știm toți. A distrus parcul IOR, a umplut toate spațiile verzi cu borduri, a devastat și devalizat tot. Dar să zicem că asta nu e o problemă, l-ați votat, îl aveți, spălați-vă pe cap cu el. Dar copiii ce vină au?

– se interzice cu desăvârșire iluminatul electric al încăperilor pe timp de zi;

– se interzice folosirea unor aparate electrice altele decât cele utilizate în procesul de învățământ;

– consumul de gaze naturale în laboratoare se va limita strict la aparatele necesare diverselor experiențe și se va limita sctrict la timpul necesar realizării acestora. Se va verifica cu atenție închiderea aparatelor respective după folosire;

Consumul de gaze naturale la centrale termice (acolo unde este cazul) se va raționaliza pe timp friguros prin funcționarea diverselor aparate în regim strict programat, după cum urmează:

– pe timp de zi în afara programului, pe timp de noapte, sâmbăta, duminica și în alte zile de sărbători legale, centralele termice vor fi programate să funcționeze la o temperatură minimă de menținere (regim economic). Acest program va începe cu o oră înainte de sfârșitul activității curente și se va încheia cu două ore înainte de începerea programului pentru a se asigura un climat corespunzător pe timpul activității școlare

Am citat din regulile obligatoriu de urmat în școlile din sectorul 3. E întuneric în clasa? Nu contează, Negoiță are nevoie de bani. E frig dimineața? Iarăși nu interesează pe nimeni, averile nu se fac așa, bătând din palme.

Și mai aveți încă 2 ani de stat cu jegul ăsta. Problema pe care o văd eu este că e foarte posibil ca la alegeri, tâmpiții majoritari din sectorul 3 să îl voteze așa cum alți tâmpiți l-au tot votat pe Poteraș, penalul din sectorul 6, iar acum fac manifestații, că ei nu au stradă și de ce nu au stradă.

Să trăiți bine!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.