burberry

Baroul București a clarificat cea mai importantă necunoscută din ecuația tezei de doctorat a premierului Ponta. Într-un document oficial semnat de prodecanul doctor Ion Dragne, Baroul București a confirmat, în exclusivitate pentru „România liberă“, că premierul a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Pe de altă parte, lucrarea sa de doctorat – “Curtea -Penală Internațională” – pe baza căreia a obţinut titlul academic, a fost demascată drept plagiat de o revistă științifică din lume, „Nature”. Dezvăluirea a fost confirmată de două comisii independente, dintre care una a Universității București, instituția unde premierul și-a susținut doctoratul în anul 2003. Din postura de avocat, Victor Ponta a câștigat 380 de mii de euro

Iar problema sa e mare. Pentru că asta înseamnă că a obținut foloase necuvenite, bazate pe un fals. Fals, uz de fals, fals în înscrisuri și acte oficiale. Ăștia sunt ani grei de pușcărie.

Momentan, din fericire pentru el, are o decizie care spune că nu a plagiat. Iarăși, din fericire pentru el și total întâmplător, guvernul româniei a dat o ordonanță de urgență care spune că un doctor poate renunța la doctorat.

Să vedem ce va mai fi.
Altfel, prevăd un stock de fulare Burberry și în casa Ponta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.