voicu

Alina Gorghiu, această elena udrea a lui Klaus Johannis, a scăpat un mare porumbel. Susține cu tărie ca informațiile din dosarele penale să nu fie publicate în presă.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a pledat, joi, pentru interzicerea difuzării in presa a informatiilor din dosarele penale in faza secreta a instrumentarii acestora, in sensul gasirii unei “formule rezonabile”, astfel incat “libertatea presei de a obtine niste informatii sa nu lezeze o ancheta”.

Dacă nu știți cine a avut această inițiativă, vă spun eu. Este domnul Șerban Nicolae, senator PSD.

Același Șerban Nicolae care azi a avut altă ințiativă. Ca arestările preventive să se facă doar dacă infracțiunile sunt violente.

Faptele săvârşite prin acte de corupţie nu se justifică ca fiind acte de pericol concret pentru ordinea publică. Avem în România, persoane foarte importante la cel mai înalt nivel, cazuri de parlamentari care au fost cercetaţi în libertate, judecaţi, condamnaţi şi care au ajuns în penitenciare pentru executarea unor pedepse privative de libertate fără ca să fie nevoie de arestarea lor preventivă, ceea ce arată că nu este o condiţie sine qua non într-o cercetare penală. Cazul lui Dan Voiculescu, de foşti miniştri, mă refer la Relu Fenechiu”, spune Șerban Nicolae.

„Se face un exces prin arestare, prin încătuşare, s-a ajuns la situaţii absolut nejustificate. Cazul lui Radu Mazăre care a fost ridicat cu mascaţii dintr-un restaurant. Folosim unităţi speciale de luptă, oameni antrenaţi, cu toată logistica necesară ca să-l luăm pe Gigi Becali de acasă, la şase dimineaţa, în propria maşină ca să-l aducem la audieri”, adaugă senatorul PSD

Dacă nu știți cine e Șerban Nicolae, aflați acum. E șoferul din poză. În dreapta lui e infractorul condamnat Cătălin Voicu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.