insane

Cota de impozitare pentru microîntreprinderile fără salariați va fi de 3% din venituri plus 1.530 de lei pentru fiecare trimestru pentru care se datorează impozit.

Mai sunt și alte năzdrăvănii în noul cod fiscal, ce se va aplica din 2016, dar asta este iarăși o lovitură pentru toate micile afaceri. 6000 de lei anual, doar așa, pentru că de ce nu și pur și simplu.

Desigur, același guvern nu face nimic pentru a ridica la suprafață economia subterană. Doar mai pune încă un bir pe spatele celor care oricum plăteau. Care ăia vor face ce au făcut și la forfetar. Vor închide taraba și vor trece și ei în economia gri sau măcar subterană.

Practic, în această democrație originală, e singura armă pe care o ai împotriva unui guvern dezastruos. Un guvern care nu realizează că un stat puternic este un stat cu o clasă medie prosperă și care își plătește taxe, nu un stat de Udrea și Videni, care o dată la câțiva ani mai fac niște pușcărie pentru furt.

Ah, ca fapt divers, o altă mare realizare din nnoul cod fiscal vor fi taxa pe stâlp zero. Taxă introdusă de același guvern incompetent.

Am auzit că e extrem de avantajos să îți deschizi firmă în bulgaria.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.