samsung galaxy 6

Samsung, ca de obicei, a reinventat iPhone. De data asta au renunțat la renumitul lor plastic plin de calitate* și l-au făcut, uimitor, din metal și sticlă, cu forme oarecum identice cu iPhone. Am vaga impresie că la Samsung, la development, nu se începe lucrul la un nou model până nu apare noul iPhone, serios, sunt mult prea stupide asemănările astea. Da, da, e clar că un telefon nu mai poate fi făcut altfel, asta e forma, nu?

Cameră de 16 mega. Normal, cum să nu ai nevoie să faci o poză de 16 mega, pe care să o urci pe gayebook sau instagram, redusă la 16 kilo? Se știe că toți profesionniștii fac poze profesionniste cu telefonul. Să știți că rochia a fost pozată cu așa ceva…

În rest, aceeași poveste. Rezoluție mai mare, memorie mai mare, procesor mai mare. Baterie în schimb, mai mică. Pentru că, nu-i așa, de aia îmi cumpăr telefon cu rezoluție de 2.560 pe 1.440, ca să stau cu telefonul lângă o priză tot timpul. Sau eventual cu 2 chargere.

Restul, miraculoasele softuri noi și revoluționare…mda, o să vă rog să mă scuzați, nu îmi pasă. Eu vreau baterie. Punct. Nu se poate ca telefonul meu pe care am dat 3500 de lei, la vremea respectivă, să mă lase din baterie pe la ora prânzului, în cazul în care îl folosesc.

Serios, i se spune telefonie mobilă, nu telefonie cu charger.

Prin urmare, ce vi se pare mai bunoc? iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.