viermi

Iarăși, din nou și încă o dată, sunt asaltat de spamerii români care comentează inteligent, pentru a promova situri. certificatulmeu, autonela, birouavocati, comfi, leonitransport, bijuteriiargint, eunelte, prahovanews, servicelaptop, sexandlove și multe, multe altele, promovate de incompetenti ca cei de la expertadmin, care sunt atât de imbecili încât nici măcar nu schimbă mailul cu care comentează, la fiecare alt site.

Măi copii, e o tactică greșită. Chiar nu e promovare ce faceți voi și nu ajută cu nimic rankingul sitului pe care încercați să îl promovați. Algoritmul google vă bagă în sandbox și veți fi penalizați de nu vă vedeți. Și o să ajungeți ca amărâtul ăla de la dli, care și acum trimite mailuri disperate, să i se șteargă spamurile.

Nu mai bine, în loc să spamați, ați pune mâna pe niște certificări google, să învățați cum se promovează un site? Să știți cu adevărat ce faceți, nu doar să luați 2 lei de pe la câte un fraier?

Trist. Trist pentru că nu gândiți în viitor. Nu realizați că, așa cum a venit Panda peste spameri și a distrus o grămadă de mizerii așa zis mărețe, vor veni și alte îmbunătățiri de algoritm și vă veți trezi că de fapt munciți de atât vreme într-un mediu care vă e total necunoscut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.