make blowjobs

Este INEVITABIL ca de fiecare 8 martie să nu apară pipițele lipsite de activități dormitoriene, care să clameze pline de emfază că e o sărbătoare supralicitată, că bărbații ar trebui să dea flori femeilor în fiecare zi din an, nu doar atunci. Același lucru și de valentine’s day, dragobete, moș crăciun sau orice altceva.

Trecem peste tentația de misoginism din mine, care se gândește că parcă eram egali în drepturi și, dacă bărbații ar trebui să dea flori în fiecare zi din an, și femeile ar trebui să ofere blowjoburi cu aceeași frecvență.

Doamnelor. Femeilor. Blondelor. O sărbătoare înseamnă o celebrare. O bucurie comună, legată de existența a ceva, în acest caz, a femeilor. Practic noi, bărbații, sărbătorim faptul că avem cu cine să facem sex heterosexual și nu ne îmbolnăvim hemoroizii prea din timp.

Vă rugăm noi, cei ce vă umplem…ăăă…zilele și nopțile. Lăsați-ne să sărbătorim chestii. Nu mai fiți acre. Pentru că de aia nu vă umple nimeni…ăăă…zilele și nopțile. Pentru că pur și simplu sunteți prea acre și aveți impresia că oferiți prea multe și primiți prea puțin.

Doar că ce oferiți dumneavoastră mai oferă încă 3 miliarde de persoane pe terra. Atât. Iar respectiva ofertă se devalorizează și se lărgește pe an ce trece. Prin urmare, măcar participați la sărbătoarea noastră masculină, misogină și demitizantă. Nu stricați bucuria tuturor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.