storage wars

vila trebuie cosmetizata si adusa la standardul dorit de dumneavoastra LICITATIA consta in pretul oferit de dumneavoastra OFERTA cea mai buna va fi luata in considerare ptr VIZIONARE inf tel sau daca doriti sa faceti o oferta fara vizionare trimiteti mesaj olx rog seriozitate multumesc

Zice un anunț de vânzare de pe olx.
Mă laud cu un IQ format din 3 cifre, știu să trec strada singur, duc lingura la gură fără să se verse, vorba lui ăla cu pohui, știu să număr, să citesc și să fac copii.

Dar ce vrea nenicul ăsta în anunț îmi este totalmente ininteligibil. E clar că a văzut el undeva că, dacă faci licitație, lumea se bate pe ofertă și ies o grămadă de bani, much amaze, so win.

Iar acum așteptă, undeva în vila lui cârpăcită din brașov, ca la ușă să îi bată un nene sfios, plin de bani, care să îi ofere o sumă de milioane de euro, în plic închis. După care să îi facă onoarea de a-i vizita coșmelia.

Sau merge și fără ofertă, dacă e prin mesagerie olx?
Nu știu, nu am înțeles.
Dar ați văzut ce iisus frumos are pe perete? :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.