Unul din motivele pentru care telefonul meu e cât o paletă de tenis este și pentru că sunt un avid consumator de informație video. Puțin mai știu că eu am fost primul vlogger din romînia, cu arhi.tv, pe vremea când alții nici nu concepeau că informația poate fi transmisă și pe cale video. Urmăresc câteva vloguri din afară, pentru că în românia, din păcate, nu ai la cine să te uiți, desigur, în afară de bromania, dar el e deja din altă categorie.

Dar cel mai mult îl folosesc la ascultat muzică nelimitat de pe youtube. Playlisturile mele s-au înmulțit și, de când am descoperit metoda asta de sortare, numărul melodiilor din ele crește cu zi ce trece, prin urmare, am ajuns să nu mai am muzică deloc, pe nici un device. Desigur, mă ajută și faptul că am internet nelimitat pe telefon, dar asta este secundar.

Anyway. La rugămintea Vodafone, am o propunere pentru voi.
Hai să sharuim câteva dintre playlisturile voastre cu muzică, funcție de preferințe. Mă gândesc că nu strică un mic refresh la ce mai am eu, plus, variația face întotdeauna bine la sănătate. Desigur, prefer muzica bună și aș completa playlistul de mai sus, cel cu rock pentru mașină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.