twitter

Citind acest articol, realizez că în continuare nu știu de ce twitter nu a prins în românia și nu e frecventat mult mai mult, așa cum ar trebui. Știți, în US, de exemplu, dacă o știre nu a apărut pe twitter, ea nu există. Linkul de twitter a început să fie sistem de referință.

La noi, din păcate, e folosit pentru a face materiale de presă. Îmi aduc aminte #cudrag cum prostănaca aia de Sorina Matei căuta știri #pman, când cu revoluția din Moldova. Pentru că așa se face acum jurnalismul, cauți pe conturile de facebook ale vedetelor sau sapi pe twitter, bagi 2 articole, după care te urci pe masă, să îți arate președintele cum se face.

Dar divaghez, ca de fiecare dată când aud de ființa cu voce de clanță.
Sfatul meu, pentru voi, este să nu vă dați bătuți și să încercați să îl folosiți. Luați-o din aproape în aproape, căutând printre prietenii celor pe care îi urmăriți. E imposibil să nu dați de niște conturi relevante.

Lista de conturi pe care le urmăresc eu poate fi un început chiar interesant. Serios, decât să urmăriți pisici pe facebook, mai bine căutați informație pură acolo unde este în forma sa cea mai condensată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.