Zilele trecute stăteam la coadă la Dristor Kebab să schimb niște euro. Nu râdeți, la Dristor Kebab e cel mai bun curs din București, la orice oră din zi și din noapte. Lângă mine, la o masă, o domnișoară cam de 1.60 și 120 de kile, se lupta cu o shaorma de vită la farfurie, care la DK e un monstru dpdv al mărimii (din păcate, gustul e de carton, pentru că așa se face profitul mare.

Și în timpul luptei, îi explica colegei de masă că ea nu a mâcat mai nimic toată ziua și că dieta ei ketogenică îi cere neapărat să consume niște proteine. Astea fiind spuse în timp ce îndesa în gurița ei bucălată o tonă de cartofi cu sos, ca să spele gustul de carton al cărnii.

Pur și simplu nu pot înțelege femeile tinere care mănâncă până dau pe dinafară. Desigur, arăți ca o purcică, dar te plângi că bărbații sunt porci, nu te înțeleg și nu se îndrăgostesc de mintea ta sclipitoare, căutând în schimb funduri perfecte și țâțe tari, nevoind să te despăturească din slănini.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.