blaga vasile

Ieri,într-un elan patriot, toate forțele politice din parlament minus PSD au votat pentru alegerea micuțului MRU, cel mai scurt prim ministru al româniei, la șefia SIE. Bine, nici măcar nu mai râdem de aceiași politicieni care, atunci când a fost debarcat MRU, sforăiau împotriva sa și îl călcau în picioare cu tot elanul, iar acum, brusc, a devenit cel mai bun candidat posibil. Lăsăm la o parte și calmul cu care Klaus, președintele nostru, își subordonează serviciile secrete, punând oameni din partidul său la conducere.

Remarcăm însă cum UNPR, partidul care nu a fost niciodată singur la alegeri, pentru că fizic, el nu există, e doar o adunătură de securiști condusă de un securist, răstoarnă, în numele interesului public, orice majoritate parlamentară, fără nici un fel de problemă.

Bine, nu e rău că la toamna Ponta va pleca. Dimpotrivă. Doar că mă gândesc cu tristețe că la putere vor ajunge, spălați și uscați, aceiași pedeliști de tristă amintire, care în 10 ani ne-au transformat în moșia FMI și au distrus și furat cam tot ce se putea fura în românia.

În bucurești încă se pun bordurile lui Vidieanu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.