Pe 9 februarie 2015, într-un articol, îmi exprimam părerea de rău că domnul Mircea Badea, reputatul jurnalist și om de televiziune, nu mai scrie pe blogul său, atât de citit și traficat.

Prin urmare, domnul Badea a scris începând cu a doua zi, sesizând greșeala și mulțumindu-mi că i-am atras atenția. Și de atunci, ne încântă cu postările sale, destul de des, îmbogățind zi de zi, săptămână de săptămână, cultura onlainului.

După aceea, realizând că domnul Badea trece printr-un moment greu, am decis să popularizez pe blog cărțile distinsei sale mame, doamna profesoara Badea, punându-i linkuri către magazinul care îi comercializează cărțile. Un gest frumos, recunosc, care l-a ajutat pe domnul Badea să se mute singur cu soția și frumosul său copil, ba chiar reușind astfel să treacă de la pamperșii de kaufland la cei originali, de la Pampers.

Aseară, într-un gest de eleganță extremă, domnul Badea mi-a mulțumit, în felul său blând și uman, cald și plin de iubire, dedicând peste 6 minute din superba sa emisiune acestui umil blog. Poate părea puțin, dar, dacă vă gândiți, la un cost mediu de 500 de euro pe minutul de publicitate, practic, dacă ar fi trebuit să cumpăr acele 6 minute, ar fi trebuit să plătesc 3000 de euro.

Dar, iată, am primit poate cel mai frumos cadou din această vară.
Mulțumesc, Mircea. Rămâi același domn elegant!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.