Ia ziceţi, câţi independenţi cunoaşteţi voi, în afară de Oprescu? Pe care, dacă nu ar fi primarul Bucureştiului şi fiu de fost…hmh…secu…poli…miliţian, nu l-ati fi cunoscut niciodata.
Pe lângă faptul că nu am încredere în ei, a vota cu un independent de acest gen nu ar face decât să iau din voturile candidaţilor anti-băsescu care chiar au şanse să îl învingă pe dictator.

Ia sa analizam putin.

Remusc Cernea. Tipul candidează de la Ecologişti şi rupe tare de tot pe online, unde şi-a trimis, ca dealtfel toţi ceilalţi, armatele de susţinători, să scrie în comentarii că Noi votăm Remus Cernea. Cam la fel cu armatele de cretini care la Braşov îl votează pe Mircea Prostănacul.
Nu mă interesează ecologismul tip Ciucurenci, nu mă interesează doctrina ecologistă, iar o ţară nu poate fi guvernată cu cuvinte mari.

Iar pe lângă asta, frate, eu sunt mai de modă veche. Îmi place ca preşedintele ţării mele să fie ras, tuns şi frezat, îmbrăcat la costum, oferindu-mi siguranţa unui bărbat puternic, capabil să conducă 20 de milioane de oameni. În nici un caz nu îl vreau bărbos, cu o coadă de cal ciufulită şi cu o privire lejer speriată, aruncat afară de la discuţiile dintre candidaţii cu şanse reale.

Sorin Oprescu. Un dobitoc sinistru. Şi când mă gândesc că l-am votat la primărie, mă ia cu frig. De când a ajuns acolo, capitala e de toată jalea, bordurile lui VIdieanu se pun în continuare peste bordurile vechi, care si ele sunt puse deasupra altor borduri. Si cand te gandesti ca marea majoritate a oamenilor l-au votat ca sa scape de borduri. Hai rromania!

Kelemen Hunor. Omul vrea sa schimbe constitutia, sa scoata chestia aia cu statul unitar si de ce nu, poate sa declare maghiara limba oficiala a statului rroman, ca asta ar mai lipsi. Or eu nu am cum sa legitimez asemenea jigniri, doar ca sa votez contra.

Mai e vreun independent pe care l-am scapat? Si va rog, nu imi spuneti de nebunul ala care are doctorat in nuştiuce chiromanţie…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.