Una din marile realizări epocale ale guvernului Băsescu a fost şi aceea de a pune toţi bugetarii să îşi ia concediu fără plată în fiecare lună. Adică practic, în loc să le micşoreze salariile la acelaşi volum de muncă, mai bine îi bagă în concediu.

Dar asta nu ar fi o mare chestie. Oricum sunt mulţi bugetari, nehaliţi după şpagă, cu lăcomia sticlindu-le-n ochi. Problema e alta.
La un loc cu bugetarii sunt asimilaţi toţi. Medicii şi ei sunt bugetari. Şi da, trebuie să îşi ia zile libere. A, eşti bolnav? Păi trebuie să aştepţi matale până vin din concediul cel fără de plată.

Ministerul de interne şi ei sunt bugetari. Din această cauză, baga frumos 6 zile de concediun fără plată în plus. Probleme, violenţe, cazuri de rezolvat? Când ne întoarcem, că aşa a gândit-o adânc Basescu/Boc.

Dar ce e mai funeah este faptul că la ministerul apărării weekendurile sunt libere. Adică toată lumea pleacă acasă sub formă de concediu.
Cumva un raid aerian, pe care noi nu-l respingem că la televizor e Inimă de ţigan?

Pe bune acum, cum adică să îţi pui armata în concediu fără plată?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.