După cum se ştie, eu sunt addicted de aripioarele picante de la Kentucky. Ştiu, îngraşa. Ştiu, capsaicina din condimente îţi accesează hemoroizii. Ştiu, puii sunt crecuţi în baterii şi ucişi cu durere, neconform normelor UE. Dar mie îmi plac aripioarele picante, cu sos de usturoi.

Am făcut sublinierea asta, ca să arăt că sunt un vechi client şi ştiu cu ce se mănâncă cheefsiul. Şi ştiu că băieţii, în teorie, ar trebui să îţi dea obligatoriu, şerveţele umede. În paranteză fie spus, acele şerveţele umede se folosesc ÎNAINTE de a te apuca de mâncat, pentru a-ţi curăţa mâinile, nu graţios şi delicat, după.

Ei, de câteva luni, la KFC nu ţi se mai dau şerveţele umede decât dacă le ceri. Absolut de fiecare dată. Am întrebat-o pe o tipă de acolo dacă cumva au primit vreo indicaţie în direcţia asta, că na, e criză. A negat conştiincios, susţinând varianta că a uitat.

Are careva informaţii din interior legat de această spinoasă problemă?

PS: Cel mai bun pui prăjit din Bucureşti, asemănător celui de la KFC, este vizavi de Marriot, la o chestie numită CHicken Staff. Şi ce e şi mai mişto, au exact aceeaşi maioneză cu usturoi de la KFC. Marfă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.