Mă uit la un meci pe DigiTv. Joacă Braşov cu Timişoara. Habar nu am cât e scorul. Nu scrie nicăieri. Normal, comentatorii nu pot să spună în fiecare minut cât e scorul.
Rezultatul? Schimb canalul.

Mă uit la meci pe Antena 1. Nu ştiu cine joacă, nu scrie nicăieri. Aud doar nume de jucători şi comentarii slabe. Mă uit atent, poate e reluare ceva. Nu, nu e reluare, aşa consideră Antena 1 să transmită un meci de fotbal.
Rezultatul? Schimb canalul.

A, ştiu, e o MARE ŞMECHERIE gândită de deştepţii din conducerea posturilor de sport. Lasă, că dacă nu ştie cine joacă sau nu ştie cât e scorul, va sta şi se va uita la meci până când află. De aia televiziunile străine, care chiat FAC BANI din meciuri, afişează scorul tot timpul. Pentru că sunt nişte fraieri, nu ştiu să facă banul. Ehe, dacă îl aveau ei pe Grădinescu, acum erau prinţi de Dubai.

Ce vreau să spun cu asta? Că oamenii care decid transmisiunile sportive în rromânia sunt nişte idioţi. Cei care se uită deja la un meci, consumatorii captivi, care ştiu când începe un meci şi pe ce canal, se vor uita oricum şi le va fi indiferent de rezultat. Dar consumatorul ocazional, care butonează doar telecomanda, nu se va opri la meci dacă nu vede nişte chestii simple, gen echipele care joacă şi scorul.

Dar na, suntem în epoca geniilor în televiziune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.