Ştiţi cine sunt bloggerii, nu? Bloggerii sunt acele persoane perfecte, care critică non stop, pornind de la societatea civilă şi terminând cu politica internaţională.
Bloggerii întotdeauna sunt justiţiari, ei împart dreptatea cu ascuţişul tastelor.
Bloggerii sunt perfecţi, ei nu fac nimic rău, dimpotrivă, sunt exemple de probitate profesională şi integritate morală.

Ceea ce mă aduce la ce vreau să spun. Aseară am fost la avanpremiera filmului Avatar, invitaţi de către LG. A fost o sală întreagă DOAR cu bloggeri, pentru că era vizionare strict pentru bloggeri, aceste fiinţe perfecte, cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci.

Nu iau în seamă obişnuitele urlete din timpul filmului, gen HĂHĂ, FUTE-O MĂĂĂĂ, Ai, ce i-a dat-o şi alte interjecţii, dealtfel criticate cu îndârjire în posturile lor zilnice, pentru că nu-i aşa, cei ce fac asta sunt nişte cocalari nenorociţi, care distrug experienţa vizuală a oamenilor de bine. La urma urmei, suntem oameni, iar bloggerii chiar mai mult de atât.

Dar nu pot să nu iau în seamă faptul că la plecare, jumătate de sală era plină de resturile de mâncare ale respectivilor super-oameni. Cutii de cola înfipte în scaune, pungi goale de popcorn, popcorn grămezi pe jos. Distinşii domni şi doamne se ridicau graţios de pe scaune, aruncau cu un şut bine plasat ambalajele sub scaun, să nu se vadă, după care plecau plini de importanţă spre ieşire, unde discutau savant despre regie şi subtilităţi tehnice.

Stimaţi confraţi de bloggerit, vă rog să mă iertaţi că v-o spun, dar sunteţi nişte porci indolenţi.

În altă ordine de idei, AVATAR e un super film, mi-a plăcut enorm. Îmbinarea CGI cu real life, peisajele magnifice, caracterele lucrate probabil ani de zile…m-au lăsat fără respiraţie. Singurul minus a fost că acel 3 D nu prea a fost 3D.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.