Recunosc sincer, când am pus butonul de donaţie Paypal la articolul cu Emanuel, nu mă aşteptam la nimic. Oamenii sunt în general leneşi şi neparticipativi. E greu să determini un om să dea un click la paypal ca să doneze 2 euro, când el are petiţie online la Farmville, ca să poată sădi şi culege cu un click, că e obositor să dai 2 clickuri.

Dar, spre mirarea mea, unii dintre voi au arătat că au suflet şi că le pasă de oamenii de lângă ei, de copii, de viitorul unei ţări şi-aşa aduse în stadiul de faliment.
Aşa că o să îmi permit să îi pun pe site, cu mulţumirile mele şi de ce nu, şi ale lui Emanuel.

Katmai, Rareş pe numele lui, a donat 100 USD şi încă 3 donaţii separate de 2 euro. Nu am cum să îl răsplătesc altfel decât cu primul loc în blogroll şi mulţumirile mele. Cu menţiunea că la absolut toate acţiunile umanitare la care am participat, Rareş a contribuit cu sume destul de considerabile.

Flaviu Udrea, 2 Euro.

Axin Cornel, 2 Euro. Nu ştiu dacă are site sau blog.

Ovidiu Sirb 2 Euro. Are şi site, şi blog.

Flavia Timpu 2 Euro. Nu ştiu dacă are site sau blog

Cine mai are timp chef, lipsă de lene şi bani, e rugat să doneze cei 2 euro, iar dacă vrea să apară aici, să mi trimita print screen după donaţie.





Zoonapolitikon 2 Euro

TrailerUnleashed 2 Euro

Bilzone 10 Euro

Botan Paul Stefan 2 Euro

Bogdan Borza 2 Euro

Lorant Menehart 2 Euro

Andrei Dan Rus 2 Euro

Claudiu Branza 2 Euro

Waven 2 Euro

Makavelis 50 de lei

Ioana Monica Muntean 10 Euro

Mihai Radovicescu 10 Euro

Marius-Lucian NEAG 2 Euro

Mihai Lucian Rusu 5 Euro

Adi Popescu 10 Euro

Mihai Popa 4 Euro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.