Ştiţi că dacii erau păgâni, nu? Adică se închinau la zei, din care zei ăl mai omnipotent era Zamolxes.
Păgânii noştri aveau un obicei. Când voiau să îi dea un SMS tovarăşului Zamolxes, se urcau pe o podină, luau un băiat, de preferinţă unul din cei mai buni dintre ei, îi frecau una în mufă, după care îl aruncau jos, unde colegii de SMS-uială îl prindeau. În suliţele întinse în sus. Desigur, respectivul murea în chinuri groaznice, dar scopul era atins.

Nu vreau să spun că Toni Tecuceanu era unul din cei mai buni români. Eu personal habar nu am cine era, pentru că nu mă uit la cronica cârcotaşilor. Era totuşi o vedetă de televiziune.
Dar vreau să subliniez miracolul numit rromânia. Până să moară o vedetă, toţi făceau ceva pe vaccinul anti-gripal. Toţi îşi dădeau cu părerea savant, toţi explicau că nu e bun, că e o mânărie a vestului, care vrea să ne subjuge.

Acum, după moartea lui Tecuceanu, se calcă pe cap în faţă la Matei Balş, să se vaccineze. Acum nu ne mai subjugă vestul. Acum vaccinul e bun. Ne place şi că e moka. Oricum, dădeam şi bani, numai să nu ne ajungă soarta lui Toni.

Zamolxes a trimis un SMS, este?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.